ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

12:36 01.07


На мосту через Сулу у Млинах відновили зруйновані балки

Учора по обіді через міст у селі Млини, що поблизу Лохвиці, на декілька годин обмежили рух транспорту. Незручності були пов’язані з відновлювальними роботами на аварійному мосту.

Міст ще 18 квітня цього року зазнав руйнувань через проїзд великогабаритної техніки.

Учора працівники підрядної організації - Полтавського МБУ-8 - змонтували дві балки мосту через Сулу замість зруйнованої. Аварійно-відновлювальним роботам передувало виготовлення проектно-кошторисної документації, яку замовили у Києві товариству "Мостопроект". Загальна вартість робіт - майже мільйон гривень. Роботи виконуються за рахунок співфінансування: з обласного бюджету на ремонт було виділено 650 тис грн, решта - це кошти державного бюджету, які виділили за рахунок Служби автомобільних доріг у якості субвенції.

Коментує заступник начальника Служби автомобільних доріг в Полтавській області Анатолій Мягкохліб:

Загальна вартість робіт - біля 60 мільйонів гривень. На сьогодні таких коштів ми не маємо, тому відновлюємо споруду до тих параметрів, що були раніше. На жаль, після цих робіт не можна відновити рух в обидва напрямки, бо замінили лише дві балки, а заміни потребують всі, адже міст аварійний з 2004 року.

До слова, у Лохвицькому районі таких аварійних мостів декілька. Поганий стан переправи через річку Артополот у селі Токарі, у самій Лохвиці, у селі Сенча. У Полтавській області, за даними Служби автомобільних доріг, із 571 мосту аварійними вважаються 9. Знаходяться вони на основних в’їздах в область. І хоч на мостах і встановлені попереджувальні знаки щодо обмеження руху та тоннажності, водії вимог не надто дотримуються. Яскравий тому приклад - випадок у Млинах, інформує прес-служба ОДА.

ремонт, міст, Млини, Сула

За темою:

  • У Полтаві відреставрували Білу альтанку та пам’ятника галушці
  • На ремонт полтавських вулиць оголосили одинадцятимільйонний тендер
  • Полтавцям відновили повноцінне водопостачання
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.