ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

16:42 01.07


Касьянова і Плотіцина виступлять на легкоатлетичному Євро

Затверджено склад національної збірної України, яка 6-10 липня виступатиме в Амстердамі (Голландія) на чемпіонаті Європи з легкої атлетики. Там знайшлося місце для двох наших землячок.

До складу збірної України увійшли дві наші атлетки - Ганна Касьянова (Мельниченко) та Ганна Плотіцина. Першою з них в Амстердамі (вже 6 липня) стартуватиме Плотіцина - у кваліфікації з бігу на 100 метрів із бар'єрами. Якщо у неї все буде "за планом", то наступного дня, 7 липня, вона зможе виступити у півфінальному і фінальному забігах.

Касьянова (Мельниченко) два дні (8 і 9 липня) змагатиметься в легкоатлетичному семиборстві.
Чемпіонат Європи відбуватиметься на Олімпійському стадіоні в Амстердамі, який було збудовано у 1927 році - до Олімпійських ігор-1928. Остання реконструкція арени відбулася у 1996-2000 роках. До 1996 року цей стадіон був також домашньою ареною для міжнародних матчів футбольної збірної Голландії та славнозвісного амстердамського "Аякса". Остання реконструкція перетворила "Олімпійський" на модульну арену, на якій кількість місць (над базовими трибунами) може значно збільшуватися.



спорт, легка атлетика, Плотіцина, Касьянова

За темою:

  • Преемники великих футбольных тренеров: кто продолжит их дело
  • Полтавський депутат для економії електрики пропонує зупинити тролейбусний рух
  • Сервісні центри МВС Полтавщини видали цьогоріч 14 800 посвідчень водія
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.