ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

18:20 01.07


Лише погроза водієві допомогла полтавському АТОвцю проїхати маршруткою безкоштовно

У Полтаві водій ПП "ЛЮГ" дозволив бійцю АТО безкоштовно проїхати в маршрутці лише після того, як військовий пригрозив зняти відмову на відео. Диспетчер підприємства повідомила, що горе-водія вже звільнили.

До редакції звернувся учасник АТО Артем, який розповів, що водій ПП "ЛЮГ" відмовив йому в безкоштовному проїзді.

Молодий чоловік розповів, що 27 червня, близько 19:45 він сів на Леваді у маршрутку "Левада - Огнівка". В салоні нікого не було, в маршрутку зайшов лише дідусь і він. Коли Артем показав своє посвідчення водієві, той сказав, що передбачено лише одне пільгове місце. Тому, мовляв, дідусь та військовий самостійно мали вирішувати, хто його займе.
Учасник АТО не побачив у салоні роздруківку з номером телефона перевізника, тому попросив його у водія. Однак той відмовив. Під час розмови водій не від’їжджав від зупинки і чекав, допоки один із пільговиків не вийде з салону. Тоді Артем сказав, що вийде з маршрутки, але лише після того, як водій на камеру телефона обґрунтує свою відмову везти їх обох. Почувши це, водій одразу ж рушив, але все одно відмовився називати, хто саме є перевізником. Доїхавши до пункту призначення, військовий вийшов із салону і сфотографував номер маршрутки.

Через кілька днів Артем з’ясував, що маршрутка, у якій він їхав, із номерами "ВІ 2633 АА" належить ПП "ЛЮГ". Коли військовий зателефонував у диспетчерську компанії, то йому повідомили, що постійно проводять роз’яснювальні бесіди з водіями. Коли через 15-20 хвилин до диспетчерської зателефонувала ваша кореспондентка, на іншому кінці повідомили, що водія вже звільнили.
 Також у диспетчерській пояснили: якщо в салон одразу зайде 10 військових, то водій має везти їх безкоштовно.

Закон передбачає військовим безоплатний проїзд, але на практиці бачимо зовсім інше. Невже АТОвці мають постійно з камерами їздити, аби водії їх безкоштовно перевозили?
 - резонно запитує військовий...

Подібні випадки ганебного ставлення до захисників вітчизни у Полтаві та області, на жаль, поки що непоодинокі. Нагадаємо, що в Полтаві учасник АТО свого часу судився з обласною радою, яка встановила пільговикам ліміт на безкоштовний проїзд - і виграв справу.


транспорт, перевізники, АТО, облрада, суд

За темою:

  • На Полтавщині перекинувся автомобіль: двоє у лікарні
  • У Полтаві на поминальні дні курсуватимуть додаткові маршрути громадського транспорту
  • У Полтаві автівка врізалася в електроопору
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.