ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

16:30 03.07


"Ворскла" підписала контракт із футболістом збірної Грузії. ВІДЕО

Сьогодні прес-служба ворсклян оприлюднила інформацію про підписання контракту з грузинським півзахисником Олександром Кобахідзе, якого уболівальники добре знають по виступах за "Дніпро", "Арсенал", "Волинь".

У штабі біло-зелених сподіваються, що Олександр Кобахідзе, який вже давно зробив кар’єру в українському футболі, прийдеться до двору у Полтаві. Президент полтавського клубу Роман Черняк й 29-річний грузинський футболіст через півгодини спілкування тет-а-тет домовилися про укладання дворічного контракту. Василь Сачко має надію, що таким чином удасться компенсувати втрату Артема Громова.
Сандро, як кличуть футболіста, радо пристав на пропозицію ворсклян, хоча мав, за повідомленням клубної прес-служби, й інші варіанти працевлаштування, в тому числі в Європі. Своє рішення грузин пояснив тим, що у "Ворсклі" нині виступає чимало футболістів, яких він добре знає особисто. Не останню роль у виборі Кобахідзе зіграла й амбітність біло-зелених, які з року в рік борються за місце у Лізі Європи.

Кобахідзе перебрався в Україну в 2007-му році, коли перейшов до "Дніпра" з тбіліського «Динамо». Далі були виступи на правах оренди у "Кривбасі", "Арсеналі" та "Волині". В чемпіонатах України Сандро відіграв 111 поєдинків (20 голів), за національну збірну Грузії до цього часу провів 23 матчі, в яких відзначився трьома забитими м’ячами.

спорт, футбол, ФК Ворскла, Кобахідзе

За темою:

  • Преемники великих футбольных тренеров: кто продолжит их дело
  • Футбол: ворскляни підсилили центр нападу
  • Ворскляни зіграли перший матч на зборах у Закарпатті
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.