ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

09:00 07.01


В Україні посвідчення водія отримують по-новому

Відтепер українці посвідчення водія отримуватимуть по-новому.

В Україні посвідчення водія отримуватимуть по-новому: інструкція

 

В Україні тепер для охочих отримати водійське посвідчення діятиме новий алгоритм підготовки в автошколі та складання іспитів. Про це повідомили в Головному сервісному центрі Міністерства внутрішніх справ.

На першому етапі потрібно обрати акредитований навчальний заклад та пройти теоретичний курс навчання. Потім за допомогою онлайн-тренажера готуєтеся до іспиту у сервісному центрі МВС.

Наступний етап - практична підготовка. Майбутній водій опановує водійські навички, складає внутрішній іспит в автошколі та отримує свідоцтво. Після цього потрібно звернутися до сервісного центу МВС й успішно скласти практичний іспит, щоб отримати посвідчення.

Тобто, згідно з новими правилами, після навчання в автошколі спочатку здається теоретичний іспит у сервісному центрі МВС, і лише після цього майбутній водій освоює практичні навички водіння, після чого складає практичний іспит в автошколі, а після - у МВС.

В Україні посвідчення водія отримуватимуть по-новому: інструкція, фото-1

Раніше премʼєр-міністр України Денис Шмигаль підписав постанову № 1299, яка дозволяє використовувати лише електронне водійське посвідчення в "Дії" без пластикового аналога. Зазначалося, що постанова набула чинності 14 грудня.

транспорт, посвідчення водія

За темою:

  • У Полтаві автівка врізалася в електроопору
  • У Полтаві легковик збив пішохода
  • Молода жінка у Полтаві кинулася під поїзд
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.