ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

08:45 04.07


Ворскляни програли перший спаринг на словенському зборі

Команда Василя Сачка у першому контрольному матчі на словенському тренувальному зборі програла на очах президента Романа Черняка румунському "Клужу" - 0:2. Обидва голи румуни забили після виконання стандартів.

Ворскла - ЧФР Клуж (Румунія) – 0:2
Ворскла: Шуст, Сапай (Квасний 60), Дитятьєв (Даллку-мол. 74), Пердута (Сімінін 46), Скляр (Мельник 46), Чеснаков, Ткачук (Бобров 87), Голодюк (Одарюк 60), Хльобас (Кобахідзе 60), Бартуловіч (Ребенок 46), Коломоєць (Бараннік 46).
У першій контрольній грі словенського збору проти восьмої команди румунського чемпіонату Василь Сачко задіяв більшість виконавців, які наразі є в обоймі команди. Як повідомив офіційний сайт ворсклян, "із особистих причин" не змогли взяти участь у грі Довгий та Шиндер.  
У першому таймі, попри хороший контроль м’яча та три моменти для взяття воріт румунської команди, нашим забити не вдалося, а ось на 31-й хвилині гри подача з кутового біля воріт Шуста призвела до того, що нападник "Клужа" Адіта Паун ударом у падінні через себе з близької відстані забив красень-гол.
На 52-й хвилині румунські "залізничники" з мальовничого міста Клуж знову святкували гол після стандарту й невідпорного удару головою під поперечку – 0:2. Відзначився Йонуц Ларіє. Майже впродовж усього другого тайму йшла гра на зустрічних курсах, подекуди з територіальною перевагою полтавської команди, але шансів забити було не так вже й багато. Варто відзначити старання Кобахідзе, який, до речі, і сам мав шанс відзначитися, і партнерам вдало асистував.  
Наступну гру на словенському зборі ворскляни зіграють 6-го липня двома складами проти сербського "Вождоваца".

спорт, футбол, Сачко, ФК Ворскла

За темою:

  • Футболістки "Ворскли" знову виграли чемпіонат України
  • Скрипник переміг Долганського. ВІДЕО
  • Ворскляни вдома програли "Колосу" з Ковалівки. ВІДЕО
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.