ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

13:13 04.07


У Сулі - масові отруєння всього живого

На Полтавщині через сильні зливи і потрапляння каналізаційних нечистот у річку Сула виявлені факти масової загибелі біоти, що може призвести до екологічної катастрофи в регіоні.

Про це повідомили в прес-службі Міністерства екології та природних ресурсів України.

Міністерство екології та природних ресурсів доручило Держекоінспекції взяти на контроль ситуацію в Лубенському та Чорнухинському районах Полтавської області, де в результаті сильних злив і потрапляння каналізаційних нечистот у р.Сула виявлені факти масової загибелі біоти

- ідеться в повідомленні.

Згідно з дорученням, Держекоінспекція має вжити всіх необхідних заходів реагування для недопущення негативного впливу на навколишнє середовище. Зокрема, можливу загибель тварин, птахів, водних біоресурсів, які занесені в Червону книгу. Про результати проведеної роботи інспекції необхідно відзвітувати протягом робочого тижня.

Як повідомили в парку "Нижньосульський", станом на 1 липня працівники заповідника в річці Сула виявили загибель річкової риби.

У даний час співробітниками державної служби охорони, МНС Оржицького району, застосовуються заходи по збору та утилізації мертвої риби. Проводяться роз'яснювальні роботи щодо ситуації, що виникла, обмежений доступ для купання, відпочинку і прийняття водних живих біоресурсів

- відзначили в прес-службі, інформує 112 канал.

стихія, Сула

За темою:

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.