ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

20:58 04.07


ФК "Полтава" поступився землякам у товариському матчі

4 липня в рамках першого навчально-тренувального збору "Полтава" на стадіоні "Локомотив" зустрічалася в контрольному поєдинку із земляками з Горішніх Плавнів – командою "Гірник-Спорт". І програла 1:2.

ФК Полтава - Гірник-Спорт - 1:2
За традицією в першому таймі на полі з’явилися гравці основного складу команди Безсмертного. Футболісти провели матч в хорошому темпі, демонструючи пристрась та створивши чимало моментів. Активніше протягом зустрічі виглядали господарі, які раз за разом намагалися знайти ключі до міцної оборони суперника. Гості теж не відсиджувалися у захисті, здійснюючи гострі контратаки.

Одна з них принесла успіх уже на 11-й хвилині. Потенційний новачок "гірників", що перебуває на перегляді, вдало замкнув подачу з лівого флангу, воротар полтавців Бонь був безсилим – 0:1.
Та вже в середині першого тайму паритет у зустрічі встановив Єгор Іванов, який реалізував пенальті – 1:1.
Хоч наступний відтинок часу і проходив під контролем полтавців, та забити їм не судилося. А от супернику - вдалося. Вже у компенсований час футболісти "Гірник-Спорту" заробили пенальті і вправно його реалізували - 1:2.

Отже, ФК "Полтава" в другому поспіль контрольному поєдинку поступився з ідентичним рахунком. Команда Анатолія Безсмертного отримала кількаденну відпустку, після чого 7 липня збереться вдома на другий навчально-тренувальний збір, у рамках якого запланована товариська гра проти запорізького "Металурга".

спорт, футбол, ФК Полтава, ФК Гірник-Спорт

За темою:

  • Преемники великих футбольных тренеров: кто продолжит их дело
  • Полтавський депутат для економії електрики пропонує зупинити тролейбусний рух
  • Сервісні центри МВС Полтавщини видали цьогоріч 14 800 посвідчень водія
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.