ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

18:00 31.01


"Полтаваобленерго" оштрафували на 85 тисяч

Оштрафувати на 85 тисяч гривень АТ "Полтаваобленерго", щоб не допустити недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електроенергії, а також порушень ліцензійних умов її розподілу.

 

Таке рішення 27 січня 2023 року ухвалила Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг.

Обґрунтування до проекту постанови опублікували раніше, 24 січня. У документі йдеться, що, згідно з Актом перевірки від 6 січня, зафіксовано такі порушення оператора системи розподілу, як здійснення перерви у постачанні споживачів за графіку погодинних відключень (ГПВ) довше, ніж на 2 години 30 хвилин, нерозміщення інформації про застосування графіку аварійних відключень (ГАВ), незазначення у повідомленнях про застосування ГАВ часу орієнтовного закінчення дії графіку та обсягів розвантаження.

"Накласти штраф на АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "ПОЛТАВАОБЛЕНЕРГО" щодо недопущення надалі недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії", — йдеться у повідомленні НКРЕКП.


Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.