ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

15:16 05.07


Керівника "Полтаварибоохорони" хочуть звільнити за те, що спіймав мало браконьєрів

Учора, 4 липня, голова Полтавської ОДА Валерій Головко підписав розпорядження про звільнення керівника "Полтаварибоохорони" Івана Дробота. Причиною такого рішення стала провальна операція "Нерест-2016".

Як повідомили в прес-службі Полтавської ОДА, 4 липня Валерій Головко підписав на ім'я Міністра аграрної політики та продовольства України Тараса Кутового лист із поданням про звільнення начальника управління охорони, використання і відтворення водних біоресурсів та врегулювання рибальства в Полтавській області Івана Дробота.

Підставою для звільнення стала незадовільна робота управління під час проведення двомісячника охорони рибних запасів області в період нересту 2016 року, який проводився з 1 квітня. Про це, зокрема, йшлося вчора на щотижневій апаратній нараді, коли підбивалися підсумки операції "Нерест-2016".

Як показують результати проведеного двомісячника охорони рибних запасів області в період нересту 2016 інспекторський склад "Полтаварибоохорони" виявляв, як правило, лише незначні порушення правил рибальства. Тільки в 17 з 412 випадків порушень (чотири відсотка) виявлені ознаки кримінального злочину

- йдеться в листі на ім'я міністра.


Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.