ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

18:23 06.07


Батько напав з молотком на сина, а той натомість зарізав його ножем. Обидва були тверезі

У Кременчуці батько безпричинно вдарив сина молотком. Коли чоловік замахнувся і на дружину, то його зарізав власний син. При цьому чоловіки були тверезими.

Автозаводський районний суд Кременчука Полтавської області присудив чоловіку, який зарізав свого батька, 1.5 роки позбавлення волі. Обвинувачений захищався, бо батько напав на нього та його маму з молотком.

На суді чоловік розповів, що проживав разом з матір’ю в Кременчуці, а його батько останнім часом жив окремо в с.Маламівка Кременчуцького району. 17 лютого його батько зранку прийшов до них і вдень займався своїми справами. З другої половини дня чоловік перебував у квартирі, дивився телевізор і весь час носив з собою за поясом молоток. Уночі обвинувачений прокинувся і вийшов на кухню покурити. На кухні, поблизу вікна, на табуретці сидів його батько. Обвинувачений підкурив сигарету і сів поруч з батьком на маленькій табуретці. Потім він піднявся для того, щоб дістати з підвіконника попільничку. У цей момент батько обвинуваченого, нічого не говорячи, вдарив чоловіка молотком по голові.

Після удару між обвинуваченим та його батьком стала дружина. Коли чоловік побачив, що його батько вдруге замахується молотком і може спричинити шкоду йому або матері, то схопив ножа. Чоловік завдав чотири удари ножем - два поверхневі поранення в області сідниць та два проникаючі поранення в грудну клітку з пошкодженням внутрішніх життєво важливих органів. Коли нападник помер, обвинувачений викликав швидку допомогу, поліцію та випив горілки для того, щоб зняти стрес.

На суді чоловік зазначив, що до події спиртних напоїв не вживав. А також вказав, що тато вдарив його безпричинно.

Кваліфікація дій обвинуваченого за ч.1 ст.115 КК України (Умисне вбивство) на суді не знайшла свого підтвердження. Тому суд кваліфікував їх за ст.118 КК України як умисне вбивство, вчинене при перевищенні меж необхідної оборони.

Вирок набере законної сили 2 серпня, якщо його не оскаржуватимуть в Апеляційному суді Полтавської області.

суд, вирок, Кременчук, убивство

За темою:

  • Мамай просить суд поновитися на посаді міського голови
  • На Полтавщині продовжили заборону руху всіх суден
  • За незаконний продаж підакцизних товарів чоловіку загрожує штраф
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.