ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

06:30 07.07


"Укргазвидобування" судиться з фіскальною службою за майже два мільярди

ПАТ "Укргазвидобування" звернулося з позовами до органів ДФС України про визнання протиправними та скасування рішень про опис майна у податкову заставу. На сьогодні сума опису становить 1млрд. 802 млн. грн.

Окремо підприємство готує до подання ще чотири аналогічні позови –  до Гадяцької, Карлівської, Миргородської та Полтавської податкових інспекцій. Про це повідомляє прес-служба підприємства.
Відомо, що на адресу ПАТ "Укргазвидобування" від податкових органів надходять рішення про опис майна товариства, як учасника договорів про спільну діяльність, у зв’язку з наявністю податкового боргу в межах цих договорів.
На нашу думку, рішення органів ДФС України про опис майна ПАТ "Укргазвидобування" у податкову заставу прийняті з порушенням норм Податкового кодексу, у зв’язку з чим вони підлягають скасуванню. Товариство, починаючи з листопада 2015 року, неодноразово зверталось до органів ДФС із клопотаннями про надання інформації щодо наявності у операторів СД податкового боргу. На жаль, повної та своєчасної інформації про наявність несплачених операторами грошових зобов’язань та виникнення і накопичення податкового боргу від органів ДФС не надходило
 –  зазначила директор із правових питань ПАТ "Укргазвидобування" Олена Кобець, яку цитує видання "Трибуна".

суд, гроші, податки, Укргазвидобування

За темою:

  • Полтавця, який вдарив вагітну, увʼязнили на 10 років
  • Полтавця підозрюють у "зливі" інформації про переміщення військової техніки
  • Рейдерство: росіянин намагався захопити завод дитячого харчування
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.