ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

11:51 08.07


Шиндер і Довгий залишили "Ворсклу". Ротань може продовжити кар'єру в Ізраїлі

Гравці полтавської "Ворскли" Антон Шиндер і Олексій Довгий не продовжили контракти з клубом і прямо зі словенських зборів команди Василя Сачка вирушили у невідомому напрямку.

Півзахисник "Ворскли" Олексій Довгий покинув команду після завершення терміну свого контракту. Гравець вирішив спробувати свої сили в іншому клубі, повідомляє офіційний сайт ворсклян. Форвард Антон Шиндер також не тренується з "Ворсклою" у Словенії. У Шиндера, контракт якого належить донецькому "Шахтареві", закінчилася чергова орендна угода з полтавським клубом, а нова поки що не підписана. За нашою інформацією, Шиндер розглядає пропозиції з-за кордону, адже хоче бути ближче до родини, яка постійно проживає в Німеччині.

Український легіонер ізраїльського клубу "Маккабі" з Нетанії Андрій Міщенко змінив команду. У новому сезоні 25-річний центральний захисник захищатиме кольори "Хапоеля" з Ашкелона, повідомляє офіційний сайт клубу.
Відзначимо, що наш земляк Андрій Міщенко виступав в чемпіонаті Ізраїлю протягом останнього сезону. Він провів за "Маккабі" 27 матчів і забив два голи. Раніше уродженець Полтавщини грав за "Нове життя", "Гірник-Спорт", алчевську "Сталь", "Севастополь" та донецький "Олімпік".
Тим часом до складу іншого "Хапоеля" - з Тель-Авіва, незабаром може перебратися капітан "Дніпра" та збірної України Руслан Ротань. Руслан наразі веде перемовини з клубом із Тель-Авіва, які знаходяться в завершальній стадії. Корінний полтавець Ротань повинен підписати контракт на два роки, повідомляє One.co.il.

спорт, футбол, ФК Ворскла

За темою:

  • Ворскляни вдома програли "Колосу" з Ковалівки. ВІДЕО
  • Ворскляни вдома мінімально поступилися лідеру УПЛ. ВІДЕО
  • "Ворскла" вийшла до фіналу Кубка України з футболу. ВІДЕО
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.