ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

15:32 08.07


Полтавська ОДА відкрила акаунт ще й в месенджері Telegram

Минулими вихідними прес-служба Полтавської ОДА відкрила акаунт у месенджері Telegram, щоб повідомляти новини і його користувачам.

Канал доступний для підпису за посиланням: https://telegram.me/poltoda. На нього може підписатися кожен користувач Telegram, а ця кількість поступово зростає через зручність використання. Месенджер доступний як на смартфонах, так і ноутбуках та комп’ютерах.

Попри невелике число читачів новин з цього месенджеру, це дуже якісна аудиторія: активні користувачі сучасних технологій, які завжди на зв’язку. Крім того, багато полтавських журналістів користуються Telegram, тому для них це може стати оперативним джерелом новин.

Прес-секретар Полтавської ОДА Надія Діденко говорить, що державні структури мають комунікувати через ті майданчики, де знаходиться аудиторія, а месенджери зараз борються за увагу користувача інтернету не менше за соцмережі:

Використання Telegram для новин про Полтавську облдержадміністрацію — це скоріше експеримент. Хочеться зібрати на цьому каналі журналістів, активістів та просто небайдужих громадян, які оперативно отримуватимуть інформацію про обласну владу і використовуватимуть її у своїй діяльності.

Telegram — безкоштовний багатоплатформенний месенджер для смартфонів та інших пристроїв, що дозволяє обмінюватися текстовими повідомленнями і медіафайлами різних форматів. Працює на потужностях декількох компаній США і Німеччини.

Облікові записи користувачів прив'язуються до телефонних номерів. Кількість активних користувачів сервісу на лютий 2016 року становила понад 100 млн осіб.

ОДА, Telegram

За темою:

  • ПДВ на півмільярда відшкодовано цьогоріч платникам податків Полтавщини
  • Головнокомандувач ЗСУ нагородив військового з Полтавщини
  • З вівторка Полтавщину накриють грози зі шквальним вітром
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.