ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

17:33 08.07


Мер міста на Полтавщині закликав не їздити до Криму

Служба безпеки України займається кременчуцькими перевізниками, які возять людей до Ялти, заявив мер Кременчука Віталій Малецький. І закликав кременчужан узагалі не відвідувати Крим.

Відмовитися від поїздок до Криму закликав городян мер Кременчука Віталій Малецький вчора, 7 липня, на зустрічі з активістами організації "АТО Майдан Кременчук".

Такий заклик міського голови пролунав в контексті його відповіді на одне з вимог цієї організації "зупинити транспортне сполучення з Кременчука до Москви і окупованого Криму".

Перевезення міжобласні та міжнародні відносяться до компетенції центрального органу влади який регулює питання транспорту. На сьогодні це Міністерство інфраструктури. Що стосується перевезень Кременчук-Москва, то вони офіційні, їм надано дозволи,

- заявив на зустрічі в мерії активістів і чиновників начальник відділу транспорту Кременчуцького міськвиконкому Руслан Івашина і пообіцяв, що звернення АТО-майданівців направить в Мінінфраструктури.

Мер міста Малецький звернувся до кременчужан із закликом не користуватися послугами автоперевізників, не їздити до Криму, навіть якщо їм просто пропонують доїхати до Новоолексіївки або Чонгара, а потім перейти і сісти в інший автобус.

Все одно це порушення. Крим український. Після того, як він стане українським повністю, будемо туди їздити і відпочивати. Поки що не треба цього робити і підтримувати окупантів засобами і своєю м'якою позицією до того, як вони надійшли з нашою державою. З цього має початися рішення цього питання. Якщо не буде попиту, то ніхто не буде пропонувати туди возити,

- сказав мер і додав, що місцева влада однозначно проти того, щоб хтось робив бізнес на тому, що країну розділили.

Крим, Кременчук

За темою:

  • Поліція вилучила півтора кілометра браконьєрських сіток
  • Полтавець намагався контрабандою відправити у США єврейську атрибутику
  • На хабарі затримали керівника обласного комунального підприємства
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.