ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

19:41 08.07


Ганна Касьянова (Мельниченко) стартувала на чемпіонаті Європи

8 липня в Амстердамі (Голландія) на чемпіонаті Європи з легкої атлетики розпочався дводенний турнір із семиборства, в якому виступає наша землячка Ганна Касьянова - екс-чемпіонка світу (2013) у цьому виді.

За підсумками двох перших видів семиборства, які відбулися сьогодні у денній програмі змагань, Ганна перебуває на другому місці із сумою очок - 1978. У першому виді - бігу на 100 метрів з бар'єрами - вона набрала 1037 очок (результат - 13,59 секунди), у другому виді - стрибках у висоту - 941 очко (результат - 177 см).

Після перших двох видів лідери крокують занадто щільно: Анук Веттер (Голландія) - 1984 очка, Ганна Касьянова (Мельниченко) - 1978, Морган Лейк (Велика Британія) і Дьйордя Живоцьки-Фаркаш (Угорщина) - по 1972 очка.
Сьогодні ж, у вечірній програмі, семиборки штовхатимуть ядро і бігтимуть дистанцію 200 метрів.

Завтра, 9 липня, вони змагатимуться у стрибках у довжину, метанні списа та бігу на 800 метрів.
Найбільш проблемним для Ганни Касьянової (Мельниченко) є метання спису. Цікаво, що й для чоловіка Ганни - Олексія Касьянова - спис також став "катастрофою" на чемпіонаті Європи в Амстердамі у програмі чоловічого десятиборства. Учора, 7 липня, Олексій Касьянов після восьми видів програми десятиборства йшов другим у першості серед чоловіків. А після дев'ятого виду десятиборства - метання спису - він опустився на четверте місце, на якому згодом й завершив турнір, фінішувавши лише в одному кроці від бронзової медалі чемпіонату Європи.

спорт, легка атлетика, Касьянова

За темою:

  • У Полтаві на поминальні дні курсуватимуть додаткові маршрути громадського транспорту
  • Ворскляни вдома мінімально поступилися лідеру УПЛ. ВІДЕО
  • У Полтаві автівка врізалася в електроопору
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.