ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

10:36 11.07


Сьогодні в Полтаві продовжать судити Кернеса

Засідання перенесено з 18 липня на сьогодні через операцію, проведення якої заплановано на наступний тиждень. Відповідну заяву Кернес зробив 4 липня після допиту свідків.

Я прошу суд дотримуватися графіку проведення одного засідання раз на два тижні, адже через стан свого здоров'я за менший термін я не встигаю підготуватися до поїздки в Полтаву. Також інформую, що 18 липня у мене буде операція за кордоном, після якої буде двотижневий реабілітаційний період. Прошу врахувати це під час визначення дати наступного засідання,

- повідомив Кернес.

Кернеса і його охоронців Віталія Блинника і Євгена Смицького звинувачують у викраденні, тортурах і погрозах вбити активістів харківського Євромайдану Олександра Кутянина і Сергія Ряполова. Сам мер Харкова заявляє, що кримінальна справа проти нього сфабрикована.

Офіційно Кернесу і його охоронцям висунуто звинувачення за трьома статтями: ч.2 ст.146 Кримінального кодексу (КК) України ("Катування") — карається обмеженням волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк; ч.2 ст.127 КК України ("Незаконне позбавлення волі або викрадення людини") — карається позбавленням волі на строк від п'яти до десяти років; ч.1 ст.129 КК України ("Погроза вбивством") — карається арештом на строк до шести місяців або обмеженням волі на строк до двох років.

Кернес, суд

За темою:

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.