ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

11:17 11.07


У Кременчуці рекомендували не купатися в трьох річках

У річках Псел, Дніпро та Сухий Кагамлик вода не відповідає нормам за мікробіологічними показниками. Зокрема, виявили кишкову паличку.

Минулого тижня Кременчуцький міськрайонний відокремлений підрозділ лабораторних досліджень ДУ "Полтавський обласний лабораторний центр Держсанепідслужби України" повідомляв, що у водоймах міста виявлено перевищення вмісту лактозо-позитивної кишкової палички, вода не відповідає вимогам за мікробіологічними показниками. Відбір води проводиться в двох точках на Центральному пляжі та двох точках на пляжі в районі парку "Воїнів Інтернаціоналістів", р.Сухий Кагамлик. Про це повідомили у Кременчуцькій міській раді.

Сьогодні на щотижневій апаратній нараді керівник лабораторного центру Василь Товстий повідомив, що спостерігається також погіршення якості води у річці Псел, де знаходяться позаміські заклади оздоровлення та відпочинку. Відмічається перевищення допустимих показників по індексу лактозо-позитивної кишкової палички в 7-10 разів. Керівникам позаміських таборів відпочинку рекомендовано утриматись від купання дітей.

вода, пляж, Кременчук

За темою:

  • Майже половину каналізаційних мереж області визнали аварійним
  • У понеділок на двох вулицях у Полтаві не буде води
  • Как правильно очищать воду для бытового использования
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.