ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

12:30 11.07


Єлизавета Каланіна завоювала "срібло" на етапі Кубка Європи з дзюдо

У Братиславі (Словаччина) відбувся черговий етап Кубка Європи з дзюдо серед чоловіків та жінок, в якому успішно виступила представниця Полтавщини Єлизавета Каланіна.

10 липня наша землячка змагалася у найважчій ваговій категорії серед жінок - понад 78 кг, в якій виступали тільки п'ять учасниць, тож турнір між ними пройшов за коловою системою. За підсумками поєдинків "кожна із кожною" Каланіна стала срібною призеркою на цьому етапі Кубка Європи. А найцікавіше те, що у чотирьох поєдинках наша землячка, яка зійшла на п'єдестал пошани, змогла виконати лише один результативний прийом.

У першому поєдинку, який фактично й став фінальним, Каланіна програла Елізі Марчіо (Італія) - за підсумками всіх 4 хвилин (мінус 2 "юко"). Потім кременчужанка здобула три перемоги поспіль над: українкою Галиною Тарасовою (4 хвилини, у суперниці - попередження за пасивність), Ксенією Чибісовою (Росія) - за 3 хвилини 07 секунд (на "іппоні" - повна перевага, це - 100 балів) й Анною Залєчною (Польща) - за всі 4 хвилини (у Каланіної - одне попередження за пасивність, у полячки - три попередження).

Підсумкова таблиця у категорії понад 78 кг серед жінок була такою: Еліза Марчіо (Італія) - 3 перемоги (201 бал), Єлизавета Каланіна (Україна) - 3 перемоги (101 бал), Галина Тарасова (Україна) - 2 перемоги (200 балів), Ксенія Чибісова (Росія) - 2 перемоги (110 балів), Анна Залєчна (Польща) - 0 перемог (0 балів).

спорт, дзюдо, Каланіна

За темою:

  • Приватний громадський транспорт у Полтаві перевіряють на наявність валідаторів
  • З нагоди Дня фізичної культури у Полтаві відзначили понад сто спортсменів
  • Ворскляни не змогли здолати "Рух". ВІДЕО
  • Топ-5 за тиждень :









    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.