ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

15:31 12.07


З шести профтехучилищ Кременчука залишать лише три

Згідно з Планом розвитку професійно-технічної освіти Полтавської області на 2016-2018 роки професійно-технічну освіту Кременчука чекає реформування та оптимізація.

Як повідомляє прес-служба Кременчуцької міськради, з метою створення оптимальної мережі професійно-технічних закладів, яка б реально враховувала освітні потреби, забезпечила ефективне використання фінансових, матеріально-технічних і кадрових ресурсів, в місті будуть створені два багатопрофільних центри професійної освіти.

Професійно-технічне училище №6 Кременчука та Кременчуцький професійний ліцей сфери послуг приєднають до Кременчуцького професійного ліцею нафтопереробної промисловості, а Кременчуцький професійний ліцей ім. Макаренка - до професійно-технічного училища №26 Кременчука. Вище професійно-технічне училище №7 буде працювати без змін.

Тобто з шести нині діючих професійно-технічних училищ у місті планують залишити три. Члени постійної депутатської комісії з питань освіти, молоді, культури, спорту, соціального захисту населення, розгляду питань, пов'язаних з АТО, охорони здоров'я, материнства та дитинства, на якій вчора розглядалося це питання, погодили пропозиції Плану розвитку професійно-технічної освіти Полтавської області на 2016-2018 роки. У той же час, розуміючи, що при оптимізації можливе скорочення працівників, рекомендували включити в робочу групу з питань оптимізації свого представника.

Відзначається, що процес реформування не відіб'ється на учнях, які вже навчаються в зазначених установах, пише "Кременчук Онлайн".


Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.