ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

17:31 12.07


ГО "КримSOS" відкрила регіональний офіс у Полтаві

Cьогодні у Полтаві відбулося урочисте відкриття Полтавського офісу Громадської організації "КримSOS" за адресою вул.Котляревського, 1/27, офіс 632.

Головним завданням організації є допомога внутрішньо переміщеним особам, людям, які були змушені покинути місця свого проживання у Криму та Східних регіонах України.

Координатор регіонального офісу "КримSOS" у рамках проекту ООН Ярослава Ребрик розповіла про його головні завдання, перші досягнення та перспективи.

За словами Ярослави Ребрик, спочатку існувала лише ініціативна група людей, яким була не байдужа доля ВПО, і допомагали вони тому, що інакше просто не могли нічого не робити. Пізніше у Києві вирішили створити першу громадську організацію для допомоги ВПО. Багато людей із Криму та Східних регіонів України приїжджали до Західної України, тому і у Львові створили другий регіональний офіс "КримSOS". У Південній Україні офіс цієї громадської організації знаходиться у Херсоні, а Полтавський "КримSOS" охоплює ще Сумщину, Черкащину, співпрацює з іншими областями Центральних та Східних регіонів держави.

Та як додала координатор Полтавського регіонального офісу, працівники та волонтери "КримSOS" не лише допомагають грошима особам, які через складні обставини їх потребують, а й, найперше, допомагають переселенцям навчитися вирішувати свої проблеми самостійно, отримуючи допомогу від громадської організації.

волонтери, допомога, КримSOS

За темою:

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.