ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

15:55 13.07


Біля скандального будівництва на Героїв АТО виникла сутичка. ФОТО

Мешканці будинку на Героїв АТО, 65а продовжують протестувати проти будівництва біля своїх вікон, оскільки новий будинок позбавить їх сонячного світла у прямому сенсі слова та загородить простір у дворі.

Фото Віталія Скворцова Фото Віталія Скворцова Фото Віталія Скворцова Фото Віталія Скворцова Фото Віталія Скворцова Фото Віталія Скворцова Фото Віталія Скворцова Фото Віталія Скворцова Фото Віталія Скворцова Фото Віталія Скворцова Фото Віталія Скворцова Фото Віталія Скворцова Фото Віталія Скворцова Фото Віталія Скворцова Фото Віталія Скворцова

Між мешканцями будинку на вулиці Героїв АТО, 65а та забудовниками виник черговий конфлікт, який перейшов у штовханину. Зранку сьогодні за цією адресою приїхала будівельна бригада і розпочала розвантаження блоків. Місцеві мешканці заблокували роботу будівельної техніки, до них на допомогу приїхали представники Цивільного Корпусу "Азов" та громадські активісти. У свою чергу забудовники привезли з собою групу чоловіків міцної статури, одягнених у форму, схожу на форму охоронних агентств.

При спробі все ж таки розвантажити будівельні матеріали між учасниками конфлікту виникла сутичка, яка ледь не перетворилася у бійку. Згодом на місце подій приїхали депутати Полтавської міської ради, а також представники поліції. Згодом градус емоцій знизився, проте проблема досі не вирішена.

Все почалося ще навесні, приблизно наприкінці березня. Кілька разів забудовники намагалися огородити парканом будівельний майданчик, але громада щоразу його розбирала. Розглядалась ця справа і в суді, але я не знаю, чим вона завершилася. Тепер вони приїхали знову. Ми виступаємо проти будівництва, тому що в ході робіт наш будинок просто може завалитися. Але, навіть якщо він встоїть, то світла сонця у вікнах ми у будь-якому випадку більше не побачимо – його затулить новий будинок,

– висловив думку повсталої громади місцевий житель Валерій Миколайович.

Представники забудовника стверджують, що усі дозвільні документи міської влади вони отримали, а з мешканцями провели громадські слухання. Місцеві стверджують протилежне – документів не бачили, а на слухання – не запрошувались.

На даний час ситуацію на місці конфлікту контролює поліція.

забудова, будівництво, скандал

За темою:

  • Суд: триває cкандал зі знесенням історичного будинку в Полтаві
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.