ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

23:35 14.07


ФК "Полтава" переміг у черговому спарингу клуб Ковпака

Сьогодні ФК "Полтава" вдома у рамках підготовки до нового сезону помірявся силами з іншим представником першої ліги "Черкаським Дніпром" - і переміг 2:1. За гостей виступав екс-форвард ворсклян Олександр Ковпак.

Обидві команди не відсиджувалися в обороні і намагалися створити якомога більше моментів. Так, були нагоди відзначитися у центрбека полтавців Ковтуна, який головою пробив, але повз ворота. Коновалов теж не зміг доправити м’яч у ворота, його постріл з лінії штрафного майданчика парирував голкіпер черкащан. Корнер у виконанні полтавців ледь не завершився взяттям воріт: подача в штрафний майданчик, сумбурна боротьба і блокування м’яча захисниками прямісінько на лінії воріт. Попри перевагу полтавців у моментах, відкрили рахунок гості. Кутовий біля воріт Боня, м’яч долетів до дальньої стійки, де хтось із захисників "Полтави" зрізав м’яч у власні ворота – 0:1.

Відновити паритет у зустрічі команді Безсмертного вдалося вже в другому таймі. Кушніренко замкнув навісну подачу з лівого флангу ударом головою. Макс Кучинський, екс-кіпер полтавців, був безсилим урятувати гостей – 1:1. А незабаром уже Недоля у схожій ситуації встановив остаточний результат зустрічі – 2:1.

У складі черкащан у звітному матчі грав добре відомий полтавським уболівальникам форвард Олександр Ковпак, який після гри дав ексклюзивний коментар нашому кореспонденту:

Сьогодні ми відпрацьовували тактичні схеми, щось вдалося реалізувати, щось - ні. Я нормально відчуваю себе у Черкасах, це команда з мого рідного міста, я тут починав свій шлях у футболі. Проте не можна наразі сказати точно, що я підпишу контракт із цим клубом, скоріш за все до цього не дійде. Поки що я просто набираю форму...Що стосується ворсклян, то розійшлися ми нормально - потиснули руки і побажали успіхів. Звісно, у Полтаві я відчував себе добре - і родина звикла до вашого чудового міста, і частинка мого серця залишилася тут. Але - це футбольне життя. У "Ворскли" попереду надважкий сезон, тому я хочу хлопцям побажати удачі


Богдан ПРОСКУРОВ, Ігор ІЗОТОВ

спорт, футбол, ФК Полтава

За темою:

  • Преемники великих футбольных тренеров: кто продолжит их дело
  • Футбол: ворскляни підсилили центр нападу
  • Ворскляни зіграли перший матч на зборах у Закарпатті
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.