ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

13:32 16.07


Вадим Мандрієвський: "Із "Шахтарем ми грали на рівних"

Інтерв'ю головного тренера юнацької (до 19 років) "Ворскли" Вадима Мандрієвського - про минулий сезон і майбутнє полтавської команди.

"Ворскла" (U-19) не найліпшим чином провела весняну частину юніорського чемпіонату України: команда чергувала відмінні матчі з відверто провальними. Це і завадило підопічним Вадима Мандрієвський утриматися в групі лідерів. Чому так сталося, спробував пояснити наставник команди, відповідаючи на питання традиційної анкети проекту "Золотий Талант".
- Яку оцінку ви поставите своїй команді за проведений сезон?
- Наше завдання - давати гравців для дубля і головної команди. Перше коло ми пройшли всього з однією поразкою, але вже тоді усвідомлювали, що друга частина буде, напевно, гіршою, тому що багатьох хлопців почали залучати до молодіжного складу. Так і вийшло: навесні вже більше поразок сталося. Але в цілому сезон, вважаю, був для нас досить успішним.
- Хто з суперників відзначився? Хто запам'ятався з футболістів?
- По грі "Динамо" навесні істотно додало, інші - від 2-го і до 8-го місця - рівні команди. Можливо, здивував "Олімпік" - в хорошому сенсі.
- Який момент або матч для вашої команди можна вважати доленосним (ключовим, переломним)? Як він вплинув на загальний підсумок сезону?
- Дуже цікаві матчі, в плані психології, емоцій, вийшли зі "Сталлю": в першому колі програвали 0:2 і зіграли 2:2, а в другому - 0:1 програвали, а перемогли 2:1, вирвали перемогу в компенсований час. А за якістю гри хороші зустрічі з "Шахтарем" вийшли, на рівних грали.
- Хто з футболістів вашої команди домігся найбільшого прогресу? Хто вже готовий до нового етапу в кар'єрному зростанні?
- Добре виглядає Остапенко, додав за рік також Саків, Мельник прогресує, і в збірну запрошувався. Додали Луценко та Мороз.
- Хто з футболістів вашої команди міг би допомогти молодіжній (юнацької) збірній країни? Хто може "вистрілити" в новому сезоні?
- Мельник уже в команду Олега Кузнєцова їздив, будемо сподіватися, що він буде прогресувати і тренери звертатимуть на нього увагу і надалі.
- Які найбільші мінуси ви відзначили б у завершився чемпіонаті? Арбітраж, травми гравців, брак мотивації футболістів, ігри на тоталізаторі, неякісні поля?
- Мінуси? Є такий момент, як прогрес гравців групи атаки. Ми хлопців 1998 року в різних схемах використовували, але поки прогресу немає, але ж вони стають основними. І ось цей мінус ми повинні перетворити в плюс. Сподіваємося, вони долучаться до збірної Володимира Циткіна, хоча там і так двоє наших уже є - воротар Шевчук і Величенко.

спорт, футбол, ФК Ворскла, Мандрієвський

За темою:

  • Зинедин Зидан: Лучший игрок чемпионата мира по футболу 1998 года по версии The Football
  • Маттіас Заммер: Найкращий гравець чемпіонату Європи з футболу 1996 року
  • Молоді "політехніки" взяли "срібло" футбольної першості країни
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.