ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

09:45 17.07


День виборів. На Полтавщині не вистачило скриньок для голосування

На Полтавщині сьогодні проходять вибори нардепа: всі дільниці в 151-му окрузі відкрились вчасно, проте існують певні проблеми з матеріально-технічним забезпеченням. Не вистачає скриньок для голосування.

Станом на 8:00 в виборчому окрузі 151 всі виборчі дільниці відкрились без порушень законодавства. Проте, на деяких дільницях спостерігається недостатня матеріально-технічні забезпеченість.
Так, деякі дільниці не мають автомобілів для виїзних голосувань та недостатня кількість скриньок, повідомляє ГМ "ОПОРА".
Щодо автомобілів, то за словами голови ОВК Інни Демчук, члени дільничних виборчих комісій могли просто відмовитись від автомобілів. Також є певні проблеми й зі скриньками для бюлетенів. За словами Демчук, дану проблему члени ДВК мали вирішити ще вчора під час засідання.
Згідно частини 6 статті 83 Закону "Про вибори народних депутатів", кожна виборча дільниця забезпечується необхідною кількістю виборчих скриньок. Мала виборча дільниця повинна мати не менше двох стаціонарних виборчих скриньок, середня - не менше чотирьох стаціонарних виборчих скриньок, велика - не менше шестистаціонарних виборчих скриньок. Кожна виборча дільниця повинна мати не менше двох переносних виборчих скриньок.

Нагадаємо, що 151-й округ налічує 216 виборчих дільниць.

вибори, закон, голосування

За темою:

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.