ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

13:32 17.07


Мотобольна збірна України перемогла вишняківську "Ниву"

На Полтавщині, у Стовбиній Долині, стартував мотобольний турнір, присвячений пам'яті Володимира Хопти, в якому виступає збірна України і три команди з Полтавської області.

Тут змагання триває за сценарієм "фіналу чотирьох". 16 липня відбулися два півфінальні матчі. У першому з них "Дружба" (Мачухи) перемогла "Колос" (Стовбина Долина) - 2:1 (у складі "Дружби" двічі відзначився Іван Таран, у складі "Колоса" - Валерій Зімовець).
У другому півфіналі збірна України перемогла "Ниву" (Вишняки) - 5:1, тут тричі забивав Станіслав Червоний, а також Сергій Пузик і той же Іван Таран, у складі "Ниви" гол забив Віталій Бойко.
Збірна України на турнірі, присвяченому пам'яті Володимира Хопти, грає таким складом: В'ячеслав Мусієнко, Станіслав Червоний, Іван Таран, Олександр Кінаш, Вадим Кондратенко, Валерій Зімовець, Олександр Попов, Володимир Бойко, Сергій Пузик та Ярослав Кравчук.

Цей турнір для збірної України є одним із етапів підготовки до чемпіонату Європи з мотоболу, який 26 липня стартує в Голландії.

17 липня у Стовбиній Долині у матчі за 3-є місце гратимуть "Колос" (Стовбина Долина) і "Нива" (Вишняки), а у фінальній грі зустрінуться "Дружба" (Мачухи) і збірна України.

спорт, мотобол

За темою:

  • У Полтаві на поминальні дні курсуватимуть додаткові маршрути громадського транспорту
  • Ворскляни вдома мінімально поступилися лідеру УПЛ. ВІДЕО
  • У Полтаві автівка врізалася в електроопору
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.