ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

14:28 17.07


Дві третитни продукції ПААЗ експортується в інші країни

За результатами роботи у першому півріччі 2016 року ПАТ "Полтавський автоагрегатний завод" зберіг високий обсяг реалізації продукції у порівнянні з аналогічним періодом минулого року - понад 54 млн грн.

За результатами роботи у першому півріччі (січень-червень) ПААЗ зберіг стабільно високий обсяг реалізації продукції у порівнянні з аналогічним періодом минулого року - понад 54 мільйони гривень, в тому числі гальмівної апаратури - понад 44 мільйони гривень, товарів народного споживання - понад 7,5 мільйонів гривень.
У загальному обсязі відвантаженої за перше півріччя 2016 року продукції частка експорту склала 68,5 відсотків, в тому числі гальмівної апаратури - 78,4 відсотки.
За результатами роботи за минулі місяці збільшився обсяг поставок до Білорусі - на 191,5 відсотки. Зроблені відвантаження споживачам в Узбекистані та Киргизстані.
На полтавському підприємстві зазначають, що не тільки червень місяць, але і в цілому другий квартал показав досить високі результати - порівняно з аналогічним періодом минулого року. Зростання загальних показників реалізації в порівнянні з другим кварталом 2015 року - один відсоток.

Зростання загальних показників реалізації у порівнянні з першим кварталом 2016 року - 7 відсотків, в тому числі товарів народного споживання - 105 відсотків.


економіка, бізнес, виробництво, експорт, ПААЗ

За темою:

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.