ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

17:18 17.07


День виборів. На Полтавщині зафіксовано чимало порушень

За останніми даними оперативного штабу управління превентивної діяльності поліції Полтавщини 17 липня до поліції надійшло 10 повідомлень про порушення порядку народного волевиявлення.

Стосовно двох фактів порушення виборчого законодавства відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 160 Кримінального кодексу України (Підкуп виборця) та частини 2 статті 158-1 Кримінального кодексу України (Незаконне використання виборчого бюлетеня).

З приводу інших інформацій, які сьогодні надійшли до поліції, територіальні органи поліції здійснюють відповідні перевірки. У цілому, від початку передвиборчого процесу, на території 151-го виборчого округу, за даними правоохоронців, зареєстровано 32 повідомлення щодо порушень виборчого законодавства.

У той же час про масові фальсифікації на Полтавщині заявив кандидат у народні депутати по цьому округу Валентин Манько. Його слова наводить канал "112". За інформацією Манька, у Гадяцькому районі на кількох дільницях зафіксували людей, які вкидали по кілька бюлетенів. У Пирятинському районі на чотирьох дільницях були напівопломбовані урни. Манько зазначив, що на багатьох дільницях не вистачає по 10-20 бюлетенів.

Готуються автобуси, повідомили місцеві власники автопарків, кажуть - їх орендують, щоб возити людей по селах. І ті бюлетені, які загубилися, потім знайдуться

- сказав він.
Манько також заявив, що на деяких дільницях замість дійсних секретарів сидять "ліві" люди. "Про всі порушення ми повідомили в поліцію, вона була на кожному місці і все зафіксувала", - заявив кандидат у нардепи.

Згідно з інформацією ЦВК, станом на 16:00 виборча активність на Полтавщині становить 26,48 відсотків.

вибори, агітація, поліція, закон

За темою:

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.