ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

08:45 18.07


Ймовірні суперники "Ворскли" у Лізі Європи зіграли матчі у своїх чемпіонатах

Суперником "Ворскли" у третьому кваліфікаційному раунді футбольної Ліги Європи, як відомо, буде переможець пари "Локомотива" (Хорватія) - РоПС (Фінляндія). Якщо хорватська першість вчора лише стартувала, то фінський чемпіонат уже перетнув екватор.

У першій грі між ними (у Фінляндії) було зафіксовано нічию - 1:1, остаточно суперник "Ворскли" визначиться після матчу-відповіді у Загребі (21 липня).
А 17 липня ці дві команди, кожна з яких може стати суперником "Ворскли", зіграли матчі у своїх національних чемпіонатах.
"Локомотива" тільки-но стартував у чемпіонаті Хорватії - у матчі першого туру він програв більш іменитій команді з Загреба - "Динамо" - 1:3. Рахунок у грі відкрив 20-річний гравець "Локо" Іван Фіолич, а потім "залізничники" пропустили три м'ячі у свої ворота.

До речі, хорвати впевнені у тому, що пройдуть фінів - і навіть підрахували трансферну вартість своїх гравців і футболістів "Ворскли" - для порівняння. В інформації від хорватського клубу повідомляється: "Команда "Ворскла" на Transfermarkt оцінюється в 12,6 млн євро (для порівняння, "Локомотива" - в 10,3 мільйона). Команда складається з українських гравців та іноземців, серед яких і хорват Бартулович..."

А ось РоПС переміг на виїзді "Лахті" - 2:1. Футболісти з Рованіємі відкрили рахунок уже на 3-й хвилині (Роберт Тейлор), а переможний м'яч на 85-й хвилині забив Юха Пірінен.
Нині РоПС посідає 6 місце у турнірній таблиці, після 16 ігор - 26 очок (7 перемог, 5 нічиїх, 4 поразки, м'ячі - 20:16). Однак у команди з полярного кола є ще гра у запасі, після можливої перемоги в якій РоПС набере 29 очок і вийде на третє місце.

спорт, футбол, ФК Ворскла, Ліга Європи

За темою:

  • Ворскляни вдома програли "Колосу" з Ковалівки. ВІДЕО
  • Ворскляни вдома мінімально поступилися лідеру УПЛ. ВІДЕО
  • "Ворскла" вийшла до фіналу Кубка України з футболу. ВІДЕО
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.