ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

15:07 18.07


Мотобольна збірна України виграла Кубок у Стовбиній Долині

17 липня на Полтавщині - у Стовбиній Долині - завершився турнір Кубка пам'яті Володимира Хопти, в якому брала участь збірна України та три команди з Полтавщини.

В останній день змагань у матчі за третє місце "Колос" (Нові Санжари) переміг "Ниву" (Вишняки) - 3:0 (два голи забив Валерій Зімовець, один - Іван Костюк).

У фінальному матчі збірна України перемогла "Дружбу" (Мачухи) - 5:1. У складі збірної тричі відзначився Володимир Бойко, а також Сергій Пузик і Станіслав Червоний. Гол у ворота збірної України забив гравець "Дружби" Іван Таран.

Цей турнір став одним із етапом підготовки збірної України до чемпіонату Європи з мотоболу, який 26 липня стартує в Голландії.

На Євро-2016 у складі збірної України гратимуть: воротарі - В'ячеслав Мусієнко ("Нива", Вишняки) та Ярослав Кравчук ("Поділля", Кам'янець-Подільський), польові гравці - Станіслав Червоний ("Восход", Вознесенськ), Іван Таран і Олександр Кінаш (обидва - "Дружба", Мачухи), Володимир Бойко і Сергій Пузик (обидва - "Нива", Вишняки), Вадим Кондратенко, Валерій Зімовець і Олександр Попов (усі - "Колос", Нові Санжари).

спорт, мотобол

За темою:

  • Маршрутний мікроавтобус в'їхав в електроопору: двоє травмованих. ФОТО
  • Життя без документів: переселенець оформив паспорт у 35 років
  • Як дістатися в Україну з Польщі
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.