ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

16:27 18.07


"Ворскла" підписала контракт зі ще одним півзахисником

Сьогодні в головному офісі футбольного клубу "Ворскла" президент клубу Роман Черняк і 27-річний атакувальний півзахисник Євген Зарічнюк підписали трудову угоду за схемою "1+1".

Першим професійним клубом Євгена в Україні був броварський "Нафком". Згодом пограв у ФК "Львів", алчевській "Сталі", звідки на правах оренди переходив під знамена чернігівської "Десни" й МФК "Миколаїв". З 2012-го року Зарічнюк якнайкраще зумів зарекомендувати себе в чемпіонаті Молдови. Разом із ФК "Тирасполь" вигравав Кубок Молдови в сезоні 2012/2013 та срібні нагороди в сезоні 2013/2014.

Новачок команди хоча й поспішав на тренування на заміській базі, радо згодився на бліц-інтерв’ю клубній прес-службі…

- Євгене, які емоції одразу після підписання угоди?

- Емоції винятково позитивні. Провівши кілька перших тренувань з "Ворсклою", одразу зрозумів, що дуже хотів би грати з цими хлопцями. Колектив тут просто чудовий. Варто старатися, аби приносити максимум користі команді.

- Що знав про "Ворсклу" до того, як отримав запрошення?

- Граючи в Молдові, я постійно слідкував за подіями в чемпіонаті України. Мені завжди подобався стиль гри "Ворскли", її характер. Плюсом у тому, що я опинився саме тут, стала особиста зацікавленість в моїх послугах головного тренера.

- Кобахідзе наголошував на тому, що не останню роль у його виборі на користь "Ворскли" зіграла участь команди в Лізі Європи. А в твоєму випадку?

- Я вже маю певний досвід участі в цьому престижному клубному турнірі під егідою УЄФА. Мабуть, кожен футболіст хоче грати в єврокубках. Але все ж скажу, що навіть якби полтавська команда не грала в Європі, я б з радістю пристав на цю пропозицію.

- Вже не за горами старт сезону 2016/2017 у Прем’єр-лізі. Що хотів би побажати собі та партнерам по команді?

- Собі тільки одного – грати корисно для "Ворскли", забивати важливі голи. Хочу, аби моя нова команда прагнула посісти найвищі місця в турнірній таблиці.

спорт, футбол, Зарічнюк

За темою:

  • Основні властивості пептидного препарату TB 500
  • Миргородчанка стала чемпіонкою Європи з гирьового спорту
  • Непорозуміння: у Полтаві призупинили будівництво спортмайданчика на Грушевського
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.