ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

17:45 13.11


Озброєні полтавці обікрали термінали на понад 400 тисяч гривень

Озброєна полтавська банда серійних злочинців обікрала вуличні термінали на понад 400 тис. гривень: їм загрожує від п'яти до восьми років за ґратами.

На Полтавщині поліцейські затримали озброєну злочинну групу, яка викрадала гроші  із терміналів, розташованих на території Полтави та Кременчука.

Про це повідомили в пресслужбі Головного управління Національної поліції Полтавщини. 

За інформацією слідчих, банда шахраїв обікрала близько 20 терміналів самообслуговування. Чоловіки за одну ніч могли скоїти від 3 до 5 крадіжок грошей із терміналів. Зафіксовані збитки потерпілої сторони вже перевищили 400 тисяч гривень. Враховуючи, що досудове розслідування триває, кількість епізодів та сума завданих збитків може зрости.

 

«Фігурантами виявились 36-річний та 29-річний жителі Кременчука. В ході проведення санкціонованих судом обшуків за місцями їх проживання, слідчі виявили грошові кошти, зброю з боєприпасами, картки різних мобільних операторів та інші речові докази. Фігурантів затримано. Їм вже повідомлено про підозри та обрано судом запобіжні заходи – триманням під вартою строком 60 діб. Наразі слідчі перевіряють підозрюваних на причетність до вчинення інших аналогічних кримінальних правопорушень», - Сергій Рекун, заступник начальника поліції Полтавщини.

За цим фактом слідчим підрозділом поліції здійснюється досудове розслідування за частиною 4 статті 185 (Крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу України. Наразі слідчі дії тривають.Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років.


Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.