ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

12:15 07.12


Ожеледиця на дорогах: на Полтавщині оголосили перший рівень небезпеки

Вдень 7 грудня на Полтавщині очікується ожеледь, та ожеледиця – на дорогах. В області оголосили I рівень небезпечності (жовтий).

Про це повідомили на фейсбук-сторінці Полтавського обласного центру з гідрометеорології.

Вдень у Полтаві та області буде хмарно, прогнозують невеликий сніг. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер східний, 7-12 м/с.

Температура по області вдень коливатиметься від 0 до 5 градусів морозу, по місту Полтава очікується від 1 до 3 градусів морозу.

Якщо навкруги ожеледиця і ваше взуття ковзає, можуть допомогти деякі прості методи, щоб забезпечити краще зчеплення з поверхнею:

  1. Гумові накладки або нашийники: Можна використовувати спеціальні гумові накладки або нашийники, які надіваються на підошву взуття і забезпечують кращий зчеплення на ожеледиці.

  2. Шипи або стрижні: Існують спеціальні пристрої зі шипами, які можна закріпити на підошві взуття для кращого тримання на льоду та ожеледиці. Однак, ці засоби можуть бути не зручними у використанні на вільному просторі або можуть пошкодити деякі поверхні.

  3. Спеціальні аерозолі або спреї: Існують аерозолі та спеціальні спреї, які можна нанести на підошву взуття для покращення тяги на льоду.

  4. Звичайні предмети для покращення зчеплення: Якщо немає спеціальних засобів, можна спробувати примітивні методи, такі як наклеювання стрічок або скотчу на підошву для покращення тяги.

Будьте обережні, коли вибираєте засоби для покращення зчеплення, і переконайтеся, що вони безпечні для використання на вашому типі взуття та не завдають шкоди поверхням, по яким ви ходите.

ожеледь, заходи

За темою:

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.