ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

15:31 19.07


Копил виборов приз міжнародного конкурсу шахових проблемістів

Підбито підсумки міжнародного конкурсу шахових проблемістів "Марсіл Гафаров-80", в якому у багатьох номінаціях з розділу "кооперативні мати" брали участь шахові проблемісти багатьох країн світу.

Полтавець, міжнародний майстер ФІДЕ Валерій Копил виборов третій приз (бронзовий призер) у номінації "Триходовий розділ h#2,5-3". Тут перший приз дістався українцю Василю Крижановському (Черкаси), а другий - Абдельазізу Онкуду (Марокко). Призери у цій номінації випередили багатьох інших шахових проблемістів з України, Росії, Німеччини, Азербайджану, Білорусі.

А тим часом, в іншому розділі шахової композиції - розв'язуванні шахових задач - Валерій Копил у Кубку світу 2015/2016 у загальному рейтингу (82 учасника) перемістився із четвертого місця - на шосте. Це відбулося після того, як 17 липня у Пардубіце (Чехія) завершився передостанній етап змагань Кубка світу, в якому полтавець участі не брав. Тепер до топ-6 рейтингу Кубка світу 2015-2016 з розв'язування шахових композицій уходять: Едді ван Беєрс (Бельгія) - 69 пунктів, Абдельазіз Онкуд (Марокко) - 59, Мартінас Лімонтас (Литва) - 48, Дольф Вісманн (Голландія) - 47, Марек Кольчак (Словаччина) - 44 і Валерій Копил (Україна) - 38 пунктів.

На черзі останній, 16-й етап Кубка світу, яким є чемпіонат світу з розв'язування шахових композицій. Через два тижні він розпочнеться у Белграді (Сербія). Після нього й у підсумковому рейтингу Кубка світу можуть відбутися значні зміни.

спорт, шахи, Копил

За темою:

  • Основні властивості пептидного препарату TB 500
  • Миргородчанка стала чемпіонкою Європи з гирьового спорту
  • Непорозуміння: у Полтаві призупинили будівництво спортмайданчика на Грушевського
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.