ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

17:07 19.07


Через аномальну спеку кількість викликів швидкої суттєво не змінилася

Шість випадків теплових ударів зареєстрували у липні цього року на Полтавщині. Попри аномальну спеку, щодобова кількість викликів швидкої збільшилась не суттєво.

Про це в коментарі УНН-Центр повідомив головний лікар Комунальної установи "Полтавський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф" Олександр Лавренко.

В період з початку липня і до сьогодні у Полтавській області зафіксовано шість випадків теплових ударів та перегріву. Попри те, що цього місяця спостерігалась аномальна спека, середньодобова кількість викликів швидкої по області зросла не суттєво. На вихідних до нас надійшло в середньому 1000-1050 викликів, хоча тиждень до цього на добу у середньому було близько 950 викликів карет швидкої допомоги. Аномальна спека не спричинила сильне зростання скарг населення не погане самопочуття, навпаки, багато хто розуміє, що в такі дні не варто тривалий час перебувати на вулиці і не зайве слідкувати за своїм здоров’ям — пити більше води, носити капелюхи, утриматись від тяжких фізичних навантажень,

- повідомив пан Лавренко.

Усього з початку року у Полтавській області зафіксували 22 випадки теплових ударів, два з яких трапились у травні і ще 13 — у червні.

швидка, спека

За темою:

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.