ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

18:42 19.07


Вбитий у Горішніх Плавнях авторитет до останнього боровся за життя

Застрілений минулої ночі у Горішніх Плавнях 37-річний житель Кременчука - кримінальний авторитет "Кірпіч" - до останнього боровся за життя. Його вбивство пов'язують із перерозподілом сфер впливу.

Про це свідчать сліди крові на шляху постраждалого, який зумів дістатися до цілодобового супермаркету АТБ по вулиці Миру. Маршрут пересування вбитого можна прослідити за слідами крові на асфальті.
Відвідувачі магазину викликали пораненому чоловіку машину швидкої допомоги, однак врятувати життя постраждалому це не допомогло – дорогою до міської лікарні він помер...
Нагадаємо, що вночі пролунали два вистріли, які стали фатальними для 37-річного чоловіка, мешканця сусіднього Кременчука. За свідченням мешканців прилеглих будинків пригода сталася близько опівночі. Люди, які в цей час ще не спали, добре чули звуки пострілів.
З ночі на місці події працювала криміналістична група національної поліції України, яка завершила свою роботу вже близько восьмої години ранку.
За даними місцевих ЗМІ вбитий - відомий у Горішніх Плавнях кримінальний авторитет на прізвисько "Кірпіч". За оперативними даними, стріляли з обрізу мисливської рушниці.  Як кажуть місцеві жителі, "Кірпіч" був "смотрящим" у Горішніх Плавнях. Деякі ЗМІ пов'язують вбивство "Кірпіча" з перерозподілом сфер впливу. Журналісти підкреслюють, що "Кірпіч" був фігурантом кількох гучних кримінальних справ. Серед яких - вибух гранати біля одного з кафе в Горішніх Плавнях у грудні 2015 року.

За попередньою інформацією, отриманою від поліцейських, особа, що скоїла даний злочин, може пересуватися на автомобілі марки "Toyota Land Cruiser Prado" темного кольору з державним номерним знаком ВІ0007СН.
Наразі поліцейські з’ясовують обставини вбивства. Правоохоронці звертаються до громадян із проханням про надання будь-якої інформації щодо актуального місця перебування цього автомобіля, або обставин злочину. Повідомити інформацію можна за номерами: 093-598-99-19, 053-482-12-11, або на єдину безкоштовну цілодобову лінію 102. Конфіденційність гарантується.

кримінал, вбивство, поліція, Горішні Плавні

За темою:

  • У Лубнах чоловік убив свого знайомого
  • 19-річна полтавка нанесла смертельні ножові поранення своїй родичці
  • На Полтавщині судили жінку, яка вбила вже третю людину
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.