ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

00:16 20.07


На Полтавщині рахують бюлетені навіть без світла

Незважаючи на те, що в 151-му ОВК зникло світло, на Полтавщині продовжують підрахунок голосів. Увечері там з’явилася нардеп Надія Савченко. Присутні сперечаються з приводу кворуму, адже дехто просто пішов додому.

Робота виборчої комісії заблокована в окрузі №151 (Лохвиця, Полтавської область) ввечері 19 липня була заблокована, заявив представник мережі "ОПОРА" Андрій Токарський.
"У приміщені 151 ОВК вже 30 хвилин немає світла. Більшість комісії покинула засідання. За сьогодні будівлю вже двічі мінували. На перерахунку залишилась одна ДВК", - написав він у Facebook.
Раніше у вівторок депутат парламенту від "Батьківщини" Сергій Євтушок написав, що "замість того, аби порахувати та встановити результат виборів на Полтавщині, члени Окружної виборчої комісії №151 саботують та відтягують затвердження протоколу". Його однопартієць, депутат Іван Крулько, у свою чергу заявив, що представники провладних кандидатів нібито чинять психологічний тиск на членів комісії, повідомляє bbc.com.

Незважаючи на те, що зникло світло, на Полтавщині продовжують підрахунок голосів. Про це повідомила довгостроковий спостерігач "ОПОРИ" Дар’я Черкашина.
В ОВК занесли генератор. Підрахунок бюлетенів продовжується. Також там з’явилася Надія Савченко. Присутні сперечаються з приводу того, що засідання відбувається без кворуму. Незаконні дії з боку членів ОВК. Бюлетені перераховуються

– пише Черкашина у соцмережі.

Нагадаємо, вдень під стінами ОВК був мітинг за участі людей у військовій формі, влаштований одним із кандидатів в ОВО №151 Валентином Маньком (самовисуванець). Головна вимога – перерахування голосів. На думку кандидата, під час підрахунку голосів на дільничних комісіях відбувались фальсифікації.

Тим часом, в мережі оприлюднили Відкрите звернення жителів Лохвицького району до правоохоронних органів, громадської організації "Опора", засобів масової інформації:

"Повідомляємо, що на завтра "команда" Кутового через свого технічного кандидата Валентина Манько готує провокації в ОВК на 151-му окрузі при передачі протоколів у ЦВК. Нам, жителям Лохвиці та Лохвицького району, пропонують за відповідну суму взяти участь у "запланованому заворушенні". Більше того, люди Кутового попереджають про використання "коктейлів Молотова" та можливе збройне зіткнення. Головною метою мітингу, за словами організаторів, є підпал протоколів, які наразі знаходяться в ОВК...."

 

вибори, закон, голосування, Савченко

За темою:

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.