ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

11:06 22.07


Для завершення будівництва скандального полтавського довгобуду необхідно 1,5 га землі на Артскладах

Ошукані полтавці просять міськраду виділити 1,5 га землі для відновлення будівництва на скандальному полтавському довгобуді.

Ми звертаємося до депутатів від імені тих 77 сімей, які потерпіли від шахраїв інвестиційної компанії "Полтавабудінвест". Ще в 2007 році нами було сплачено кошти на загальну суму 17,5 млн.грн при курсі долара 5 грн. Ці кошти ми сплатити інвестиційний компанії "Полтавабудінвест" для будівництва будинку на бульварі Боровиковського, 11. Це соціальні одно- та двокімнатні квартири. Але до цього часу немає ні квартир, ні повернених коштів,

- розповідають ошукані полтавці.

31 серпня минулого року, напередодні місцевих виборів, було підписано Меморандум щодо реалізації спільних дій по відновленню будівництва між Полтавською ОДА, обласною та міською радами та ПАТ "Комбінат виробничих підприємств".

Це підприємство єдине, яке дало згоду на добудову. Воно завершить будівництво при умові, що міська рада виділить земельну ділянку площею 1,5 га землі для трьох житлових будинків в районі колишніх "Артскладів". Обласною радою було виділено кошти для ремонту аварійного каналізаційного колектору по вулиці Пушкарівській. Тепер необхідно виділення земельної ділянки, адже в іншому випадку потенційний забудовник не добудує нам будинок, і 77 сімей залишаться без житла на дуже довгий час,

- говорять пікетувальники.

Депутати проголосували за надання земельних ділянок, передачу в користування та продовження права користування земельними ділянками. Як повідомив Олександр Мамай, в переліку земельних ділянок була і та територія, яка необхідна для продовження будівництва на бульварі Боровиковського 11.

мітинг, протест, довгобуд

За темою:

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.