ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

12:03 22.07


Міськрада не має повноважень накладати мораторій на підняття тарифів

Мораторій на підвищення тарифів міськрада не затвердила, втім, депутати одноголосно підтримали рішення звернутись до керівництва країни.

Згідно з чинним законодавством органи місцевого самоврядування не наділені повноваженням щодо встановлення мораторію чи заборони на введення в дію тарифів та цін на житлово-комунальні послуги. Комунальні підприємства, такі як водоканал,теплоенерго і т.д., обслуговують мешканців усієї області, тому ми, як депутати Полтавської міської ради, не можемо вплинути на їхню роботу. Тому мараторій можуть накладати депутати обласної ради. Але і я, як полтавець, і всі депутати розуміємо важливість зниження нині діючих тарифів. Тому вважаємо за доцільне зробити звернення до Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України, Національної комісії, що здійснює регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, Антимонопольного Комітету України, Полтавської обласної ради щодо скасування підвищених тарифів на житлово-комунальні послуги, що вступили в дію з 1 липня 2016 року,

- прокоментував міській голова Олександр Мамай.

Тож всі присутні депутати одноголосно підтримали рішення зробити звернення щодо врегулювання тарифів для населення на житлово-комунальні послуги.

сесія, міськрада, тарифи

За темою:

  • Голова Полтавської облради скликає сесію на 6 червня
  • У Полтаві вирішили провести позачергову сесію міськради
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.