ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

11:29 23.07


У Полтаві влаштують нову зупинку громадського транспорту на Соборності

Петицію про створення нової зупинки громадського транспорту у центрі міста розглянули депутати Полтавської міської ради.

Під час сесійного засідання 22 липня депутати міської ради Полтави розглянули низку петицій, які раніше подавали полтавці на сайті міськради. Депутати підтримали винесені на розгляд петиції одноголосно.
Тож у Полтаві відтепер починаються роботи щодо виконання петиції № 1, основні вимоги якої — поліпшення роботи громадського транспорту.

Також затвердили петицію № 9 - щодо створення інфраструктури для пересування велосипедним транспортом у Полтаві; петицію № 17 - щодо безперервного руху громадського транспорту у напрямку від мікрорайону “Огнівка” до мікрорайонів “Половки-Браїлки” та у зворотньому напрямку, повідомляє "УНН-центр".
Одна з найбільш популярних петицій - № 2 -  щодо встановлення додаткової зупинки для міського регулярного транспорту навпроти зупинки “Майдан Незалежності” також отримала підтримку депутатського корпусу. Тож тепер на вулиці Соборності між центром та зупинкою громадського транспорту “Вул.Сінна” з’явиться ще одна зупинка.  Невдовзі депутати розпочнуть роботу щодо реалізації проекту цієї ініціативи жителів Полтави.

транспорт, міськрада, проблема, зупинка

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.