ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

10:00 23.07


Полтавським студентам призначили кабмінівську стипендію

Уряд Володимира Гройсмана призначив трьом полтавським студенткам академічну стипендію Кабінету Міністрів України.

Підсумовуючи перші сто днів роботи Володимира Гройсмана на посаді прем’єр-міністра України, кореспондент "УНН-Центр" поцікавився, які ж рішення Уряду, прийняті протягом цього часу, стосувались Полтавщини.

Згідно з розпорядженням від 24 червня цього року №454-р, Уряд призначив академічні стипендії Кабінету Міністрів України студентам вищих навчальних закладів та аспірантам. Відповідно до Положення про зазначену стипендію, вона призначається студентам-відмінникам вищих навчальних закладів та аспірантам за визначні успіхи у навчанні та науковій роботі. Кандидатів на призначення стипендії відбирали відповідно до пропозицій вищих навчальних закладів, які попередньо розглядалися вченими радами.

Серед списку студентів вищих навчальних закладів, яким призначено академічну стипендію Кабміну на другий семестр 2015/16 навчального року, є три полтавки: Євгенія Головко − студентка Полтавської державної аграрної академії; Анна Грабар − студентка Полтавського національного технічного університету імені Кондратюка та Анжеліка Крупка − студентка Полтавського національного педагогічного університету імені Короленка.

У цьому році студенти університетів, академій, інститутів, котрим призначено академічні стипендії Кабінету Міністрів України, отримуватимуть по 1243 грн на місяць, аспіранти − 3302,8 грн на місяць.

уряд, кабмін, Гройсман, стипендія, студентство

За темою:

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.