ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

22:27 23.07


Уперше за 12 років "Ворскла" виграла стартовий матч сезону

У поєдинку першого туру нового футбольного чемпіонату країни полтавська "Ворскла" на своєму полі переграла одеський "Чорноморець" - завдяки єдиному голу Дмитра Хльобаса в першому таймі.

Уперше за останні 12 років полтавська "Ворскла" зуміла виграти в дебютному поєдинку чемпіонату. Суперник, на перший погляд, був не з легких - одеський "Чорноморець", однак, незважаючи на мінімальний рахунок, полтавці мали перевагу протягом усієї гри.

Сачко здивував стартовим складом. На відміну від попереднього сезону випустив на поле п’ятьох півзахисників і єдиного форварда Хльобаса.

Так полтавці за Сачка ще не грали, і попервах попереду було мало рішучих дій. Однак на 18-й хвилині саме Хльобас, атакуючи з флангу і продемонструвавши неабиякий дриблінг, забив єдиний у матчі гол. Атаку розпочав Сімінін, гольовий пас на рахунку Ткачука.

У першому таймі "Ворскла" домінувала, створила ще кілька гольових епізодів, зокрема, коли могли забивати Скляр і Кобахідзе. У другому ж таймі одесити завдяки тактичним перебудовам і замінам зуміли відсунути гру від власних воріт. Та все одно моментів у воріт Шуста майже не було, а от полтавці ще мінімум тричі могли забивати - на 53-й хвилині іменинник Павло Ребенок влучив у стійку воріт, на 73-й Чеснаков бив головою, і знову стріляв Кобахідзе - на останніх хвилинах.

Та рахунок не змінився - мінімальна перемога "Ворскли".

Прем’єр-ліга, 1 тур
Ворскла - Чорноморець - 1:0 (Хльобас 18)

Ворскла: Шуст - Сімінін, Чеснаков, Дитятьєв, Пердута - Ткачук, Скляр (Зарічнюк 63) - Ребенок, Голодюк (Бартулович 83), Кобахідзе - Хльобас (Коломоєць 85).

Чорноморець: Боровик - Люлька, Мартиненко, Хочолава, Азацький - Філімонов (Куценко 61), Смирнов - Калітвінцев (Коркішко 74), Ковалець, Татарков (Кабаєв 46) - Хобленко.

Попередження: Скляр - Куценко.

спорт, футбол, Ворскла, Чорноморець

За темою:

  • Преемники великих футбольных тренеров: кто продолжит их дело
  • Полтавський депутат для економії електрики пропонує зупинити тролейбусний рух
  • Сервісні центри МВС Полтавщини видали цьогоріч 14 800 посвідчень водія
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.