ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

23:16 23.07


Відбулися перші чвертьфінальні матчі Кубка Полтавщини з футболу

Сьогодні у Решетилівці, Лазірках і Рокиті відбулися матчі 1/4 фіналу Кубка Полтавщини з футболу. Четвертий поєдинок на цьому етапі: "Фортуна" (Кейбалівка) - "Вікторія" (Первозванівка) відбудеться в середу.

23 липня відбулися три чвертьфінальні матчі кубкового турніру. Нагадаємо, що переможці пар визначаться за сумою двох поєдинків. Матчі-відповіді гратимуться 30 липня.

Динамо - Велика Багачка - 3:2 (Гребинюк 22, 67, О. Ротань 25-пен. - Смирнов 51, Марченко 60).

Колос (Лазірки) - Лубни - 1:0 (Шевченко 90-пен.).

Рокита - Олімпія - 0:1 (Фабунмі 33).

Всі три пари суперників відклали остаточне вирішення кубкових питань на тиждень. Навіть "Олімпія", яка виграла в гостях, не може почувати себе спокійно, адже "Рокита" здатна на сюрприз. У першому таймі в Рокиті гості виглядали краще, забили один і не забили ще принаймні тричі. Кілька разів врятував рокитян зірковий новачок команди Руслан Зарубін - цього воротаря чудово знають уболівальники ФК "Полтава". Підсилила команда з Великобагачанщини свої лави такими відомими виконавцями, як Ничипорук і Соляник. Другий тайм виявився рівним - моменти мали обидві команди, проте забити більше не вдалося нікому. А найкращий шанс врятувати гру мав Місяйло, який вийшов на заміну.

У Лазірках господарі забили в ендшпілі - з пенальті. Гра була цікавою, проте нервовою. Продовження двобою - за тиждень у Лубнах.

А динамівці без Мелащенка та Краснопьорова, ведучи у рахунку після першого тайму - 2:0, дозволили багачанам збільшити власні шанси на загальний успіх після двох помилок в обороні. Гості у другому таймі швидко - за 10 хвилин - зусиллями Кирила Смирнова і Костянтина Марченка зрівняли рахунок. І все ж Решетилівка перемогла: Олексій Ротань віддав класний пас на Гребинюка, який оформив дубль - 3:2. Проте - команда Сергія Ягодовського поки що нічого собі не гарантувала.

 

спорт, футбол, Кубок Полтавщини

За темою:

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.