ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

13:43 24.07


Марандян програв поєдинок за "бронзу" на етапі юніорського Кубка Європи з дзюдо

У Празі (Чехія) відбувся черговий етап Кубка Європи з дзюдо серед юніорів, в якому у складі збірної України виступив Каро Марандян із Кременчука. Цього разу наш борець залишився без медалі.

23 липня наш земляк змагався у ваговій категорії до 66 кг (46 учасників) і посів підсумкове п'яте місце. У першому раунді кваліфікації Марандян був вільним (за жеребом), а ось усі наступні п'ять поєдинків за його участю завершувалися достроково (перемогами та поразками) - на "іппонах" (повна перевага).

У другому раунді наш земляк переміг Крістіана Реніша (Чехія) - за 1 хвилину 46 секунд, у третьому - Сімона Ясинські (Польща) - за 1 хвилину 49 секунд, у четвертому - Яріна Менагеда (Ізраїль) - за 2 хвилини 45 секунд. А на вирішальній стадії турніру Марандян програв два поєдинки: у півфіналі - Дмитру Мінкову (Білорусь) - за 3 хвилини 44 секунди та у поєдинку за "бронзу" - Нільсу Стумпу (Швейцарія) - за 1 хвилину 57 секунд.

Каро Марандян був близьким до того, щоб на двох етапах поспіль юніорського Кубка Європи увійти до числа призерів, адже на попередньому етапі у Пакші (Угорщина) він був бронзовим призером. Наразі у світовому юніорському рейтингу-IJF Каро Марандян перебуває на 51-й позиції (66 пунктів) у ваговій категорії до 66 кг.



спорт, дзюдо, Марандян

За темою:

  • Основні властивості пептидного препарату TB 500
  • Миргородчанка стала чемпіонкою Європи з гирьового спорту
  • Непорозуміння: у Полтаві призупинили будівництво спортмайданчика на Грушевського
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.