ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

23:30 24.07


ФК "Полтава" розпочав новий сезон із важкої перемоги

24 липня стартувала футбольна першість України серед команд першої ліги. Наші земляки стартовий тур провели по-різному: ФК "Полтава" свій матч виграв, а "Гірник-Спорт" програв.

ФК Полтава - Інгулець (Петрове) - 2:1

Голи: Кушніренко 41, 51 - Алексанов 18.

Полтава: Бонь, Кушніренко, Ковтун, Леонідов, Гудак, Вовкодав, Лісовий (Дмитренко 66), Іванов (Гуськов 58), Зеленевич (Недоля 74), Насібулін, Соломка.

Інгулець: Гришин, Коцюмака, Волчков, Даценко, Голуб, Прошенко (Покотилюк 67) Запорожець, Дячук, Алексанов, Панасенко (Клімаков 42), Шарко (Нванора 76).

Попередження: Гуськов, 90+1 - Даценко, 33, Прошенко, 41.
Вилучення: Даценко (неспортивна поведінка, 37).

ФК "Полтава" в неділю розпочав свій черговий сезон у першій лізі. Першим випробуванням "містян" став амбіційний дебютант дивізіону з селища Петрове, що на багатій футболом Кіровоградщині.
Візаві полтавців узяли швидкий старт у професійному футболі. Рік тому петрівчани лише заявилися у другу лігу, і вже за один сезон клуб досягнув підвищення у класі. Наступним рубежем молодої команди з Кіровоградщини є путівка до Прем'єр-ліги, про що тренер команди Едуард Хавров заявив на післяматевій прес-конференції.
Варто сказати, що по ходу самої гри важко було визначити, хто старожил дивізіону, а хто дебютант ліги. Команда з Петрового одразу показала, що легкого полтавцям не буде. І рахунок відкрили саме гості: прострільна передача з правого флангу від Дячука на ніким не прикритого на дальній стійці Алексанова, який недовго думаючи пробив у сітку - 0:1.

Футболісти "Інгульця" ще раз ледь не розписалися у воротах полтавців: Панасенко у центрі штрафного майданчика спробував завдати удар, однак йому це не вдалося – Мирослав Бонь забрав м’яч до своїх рук. А згодом вже сталися події, які, напевно, і вплинули на долю поєдинку. Спочатку гравець "Інгульця" Семен Даценко отримав жовту картку за демонстративну незгоду з рішенням судді, а вже за кілька хвилин отримав другий "гірчичник" - і вилучення з поля за неспортивну поведінку. Варто зауважити, що Даценко - корінний полтавець...
Гра в більшості вилилася полтавцям удалася: захисник Кушніренко вдало замкнув подачу з кутового – 1:1.
У другому таймі, завдячуючи стандартному положенню і вдалій грі головою того ж Кушніренка, господарям поля вдалося вийти вперед – 2:1.
Після чого гра перейшла зовсім в інше русло: підопічні Анатолія Безсмертного "підсіли", а гості - додали, навіть у меншості. Здавалося, що команди грають у рівних складах. Гості мали ряд моментів після стандартів, щоб зрівняти рахунок, але блискуче діяв Бонь, тому і результат зустрічі так і не змінився.

Попри не надто виразну гру, ФК "Полтава" здобуває першу перемогу в новому сезоні.

Оболонь-Бровар (Київ)  - Гірник-Спорт - 2:1

Голи: Шевчук 40, Башлай 85 - Галенко 81.

спорт, футбол, ФК Полтава

За темою:

  • Преемники великих футбольных тренеров: кто продолжит их дело
  • Футбол: ворскляни підсилили центр нападу
  • Ворскляни зіграли перший матч на зборах у Закарпатті
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.