ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

11:08 25.07


Інна Синиця завоювала "срібло" командного чемпіонату з легкої атлетики

У Кропивницькому відбулися одразу два командні чемпіонати України серед чоловіків та жінок - з легкої атлетики та легкоатлетичних багатоборств, у кожному з яких представники Полтавщини входили до числа призерів в окремих номерах програми.

Срібною призеркою у дводенній першості серед жінок з легкоатлетичного семиборства стала полтавка Інна Синиця. Причому нашій землячці довелося ще активно поборотися за друге підсумкове місце. Після першого дня змагань (після чотирьох видів програми із семи) Інна посідала друге місце. Однак перші старти другого дня відтіснили нашу землячку на третю позицію, після того, як вона набрала 657 очок у стрибках у довжину (5 метрів 35 сантиметрів) та 546 очок у метанні списа (33 метри 66 сантиметрів). Відверто кажучи, перед останнім видом програми взагалі було незрозуміло, чи зможе полтавка "зачепитися" за місце серед призерок у семиборстві. Але в останньому виді - бігу на 800 метрів - Інна Синиця набрала 673 очка (2 хвилини 31,59 секунди) й змогла повернутися на підсумкове друге місце із сумою у семиборстві - 4869 очок.

Другого дня змагань полтавець Сергій Сітніков був четвертим у фінальному забігу на 110 метрів з бар'єрами (14,96 сек.), а кременчужанка Катерина Шайдова - п'ятою у фіналі з бігу на 100 метрів з бар'єрами (16,00 сек.).

Нагадаємо, що першого дня змагань наш земляк Сергій Гончаренко був третім у стрибках у довжину серед чоловіків.

Лише через те, що склад збірної Полтавщини на командному чемпіонаті України був занадто обмеженим, у командному підсумку серед чоловіків та жінок збірна нашої області посіла 17 місце - 335 очок, при цьому наші земляки не виступали у жодній із чотирьох естафет. За підсумками командного чемпіонату серед молоді збірна Полтавщини посіла 16 місце - 300 очок. А за підсумками окремого командного чемпіонату з легкоатлетичних багатоборств, завдяки другому місцю Інни Синиці, збірна Полтавщини посіла 6 місце - 80 очок.

спорт, атлетика, Синиця

За темою:

  • Преемники великих футбольных тренеров: кто продолжит их дело
  • Полтавський депутат для економії електрики пропонує зупинити тролейбусний рух
  • Сервісні центри МВС Полтавщини видали цьогоріч 14 800 посвідчень водія
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.