ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

14:32 26.07


У Миргороді визначилися переможці всеукраїнського шахового фестивалю

Завершився всеукраїнський шаховий фестиваль "Миргород-2016", який традиційно на "екваторі" літа вже не перший рік стає епіцентром шахового життя у нашій країні.

У головному змаганні з класичних шахів - турнірі "А" (9 турів, 40 учасників) блискучу перемогу здобув полтавець Роман Яременко, який у недалекому минулому був призером юнацьких чемпіонатів України. Тепер це його перша перемога на дорослому рівні. Роман Яременко набрав 6,5 очка і випередив за додатковими показниками жіночого міжнародного майстра Катерину Должикову (Київ), яка також мала 6,5 очка. Третє місце - також за додатковими показниками - посів майстер ФІДЕ Олексій Котляр (Луганська обл.) - 6,0 очка.

У турнірі "Б" (62 учасника) переміг Владислав Симоненко (Чернігівська обл.) - 7,5 очка, тут срібним призером став Євген Гергель (Дніпропетровська обл.), а бронзовим - Руслан Нурієв (Полтава) - у них по 6,5 очка.

У турнірі "С" (51 учасник) переміг Дмитро Осадчук (Житомирська обл.) - 8,0 очка, друге місце посів Ростислав Гончаренко (Черкаська обл.) - 7,5 очка, третє - Данило Волобуєв (Київ) - 7,0 очка.

спорт, шахи

За темою:

  • Основні властивості пептидного препарату TB 500
  • Миргородчанка стала чемпіонкою Європи з гирьового спорту
  • Непорозуміння: у Полтаві призупинили будівництво спортмайданчика на Грушевського
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.