ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

15:30 27.07


Дитсадок і школа на Полтавщині повністю відмовилися від газу

У селі Корсунівка, що на Лохвиччині, впроваджують сучасні методи енергозбереження. Так, нещодавно були закінчені роботи по встановленню твердопаливних котлів у одній з котелень, котра обслуговує ряд соціальних об’єктів – дитячий садочок "Казка", загальноосвітню школу та фельдшерсько-акушерський пункт.

Нові піролізні котли можуть працювати на будь-якому виді твердого палива – ним забезпечувати котельню, за словами сільського голови Олександра Осадчого, буде сільська рада. Перевагою нових котлів є те, що вони економніші, ніж газові. До того ж починати користуватися ними можна в будь-який час, не очікуючи опалювального сезону. Але у корсунівській котельні вирішили не позбавлятися від газових приладів, у разі необхідності будуть використовувати і їх.

На модернізацію котельні у Корсунівці витратили 294,5 тисяч гривень. Основну частину коштів, а саме 221 тис. грн., отримали в рамках Проекту ЄС/ПРООН "Місцевий розвиток, орієнтований на громаду". Інші надійшли від сільської та районної рад і громадської організації "Вікторія".

ЖКГ, паливо, котел, Лохвиця

За темою:

  • Справу щодо загибелі полтавської комунальниці закрили
  • УЖКГ Полтави замовляє катафалк за понад два мільйони гривень
  • Справа Скорика: вирок у розтраті 3,9 млн гривень із бюджету Полтави
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.