ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

19:29 27.07


Полтавка відзначилася голом на хокейному Євро

У Глазго (Шотландія) триває чемпіонат Європи з хокею на траві серед юніорок (до 18 років) у Дивізіоні 2, в якому у складі збірної України виступають чотири полтавки.

27 липня в останньому матчі групового раунду (група "А") українки зазнали третьої поразки поспіль, цього разу від збірної Литви - 1:2.

У першому таймі - на 7-й хвилині - рахунок у грі відкрила полтавка Олександра Білоус і збірна України повела в рахунку - 1:0. Однак після перерви литовки забили двічі й здобули перемогу у матчі - 2:1. Вирішальний гол литовки провели за дев'ять секунд до закінчення гри.
Нагадаємо, що перед цим українки у Глазго програли Білорусі - 1:5 і Франції - 1:4.
Підсумкове становище команд у групі "А": Франція - 7 очок (м'ячі - 9:3), Білорусь - 7 (9:3), Литва - 3 (4:8), Україна - 0 (3:11).

Тепер українки у турнірі "плей-аут" поборються за збереження місця у Дивізіоні 2 вже наступного чемпіонату - 2017 року. Це буде дві гри (29 і 30 липня) з аутсайдерами групи "В", які ще не визначені остаточно.
Якщо наші дівчата програють й ці матчі, то наступного року вони гратимуть уже у третьому дивізіоні юніорського чемпіонату Європи.


спорт, хокей на траві

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.