ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

20:45 27.07


"Ворскла" орендувала Андрія Пилявського

Центральний захисник казанського "Рубіна" 27-річний Андрій Пилявський сьогодні перебрався у "Ворсклу" на правах оренди. Про це домовилися український та російський клуби.

Фінансові умови угоди і деталі контракту Пилявського з ворсклянами поки що залишаються невідомими, повідомляє сайт Sport Arena.
27-річний українець перейшов у "Рубін" взимку цього року з луганської "Зорі", але не зміг закріпитися в основі казанського клубу. У другій половині минулого сезону на його рахунку були всього лише три виходи на поле в поєдинках чемпіонату Росії.
Раніше корінний киянин Пилявський також грав за вінницьку "Ниву", "Нафком", ізраїльські клуби "Бейтар" і "Маккабі" з Хайфи. У складі збірної України на рахунку Пилявського один матч. 18 листопада 2014 року він зіграв всі 90 хвилин у товариській грі проти Литви (0:0).

Пілявський не зможе допомогти ворсклянам у матчах третього кваліфікаційного раунду Ліги Європи проти хорватського "Локо", проте зможе зіграти вже у найближчому матчі чемпіонату України - в Олександрії.

спорт, футбол, ФК Ворскла, Пилявський

За темою:

  • Ворскляни вдома програли "Колосу" з Ковалівки. ВІДЕО
  • Ворскляни вдома мінімально поступилися лідеру УПЛ. ВІДЕО
  • "Ворскла" вийшла до фіналу Кубка України з футболу. ВІДЕО
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.